september 14, 2014

10 korda kuulsamaks

Oidke silmad lahti. PööLoY GLääNZi Arutus ( Mindlessness) albumilt ja Peatus ( Stop/ ( ex. He) Stopped/ Headlessness) on tulemas
tsitaat PP-sT.

"PööLoY GLääNZ toodab esimese video
Tänavu oma veerandsajandat aastapäeva tähistav punkrokk-kooslus PööLoY GLääNZ otsustas teha bändi ajaloo esimese muusikavideo, millele pandi lõpp-punkt täna öösel Pärnu Apollo kinos.
“Teeme video oma oktoobris ilmuva uue plaadi esimesele loole “Arutus”,” avas bändi eestvedaja Meelis Sarv. “Kasutame videos palju vana kontserdimaterjali, meie reisikroonikaid. Tegu on justkui ülevaatega PööLoY GLääNZi ajaloost.”
Sarve selgitusel istuvad videos bändiliikmed koos fännidega kinos ja vaatavad suurelt ekraanilt justkui dokumentaalfilmi PööLoY GLääNZist.
“Lugu “Arutus” tundus sellise idee jaoks väga sobiv,” arutles Sarv.
Kinoseanss võeti üles täna öösel Pärnu Apollo kinos koos bändi kõige andunumate fännidega. “Võte oli öösel, sest varem olid seal seansid,” põhjendas Sarv.
Video toodab Aavo Kubja ja see peaks rahvale näha olema Youtube’i keskkonnas oktoobri esimeses pooles, kui ilmub PööLoY GLääNZi neljas album “Peatus”.
“Fännidele uudiseks: just eile saatsime raadiotesse uuelt plaadilt oma esimese singli “Armastus või midagi muud”, millele plaanime samuti veel sel aastal muusikavideo filmida,” lisas Sarv. “Album ilmub 10. oktoobril ja seejärel suundume 25. aastapäeva tuurile, millel osaleb Contra, kes on 25 aastat luuletanud.”
Pärnakad näevad PööLoY GLääNZi juubelituuri kontserti 14. novembril klubis Volume. Külalisena lööb seal kaasa ansambel Kurjam. "

Epiloog!
Ma seiklesin peale võtet esimest korda Alttiga, sattuseme veerevasse( huvitavad jutleused ( religioonist- rahvusluseni. Mind on lõpuks eestlaseks omaks võetud ja sõduriks ka ..pikk lugu) ja Rüütlisse patseerima APTEKI ette ja siis burksi ( ERlandia saiaga muide haha) sööma öösel ja koju kell enne ca 2te . lahe oli aga sürr kah. mulle mu "uus elu" hakkab meeldima juba


Kommentaare ei ole: